• boxer giyen erkekler kadınlar tarafından illa ki daha tercih sebebidir. kadın, erkeğine hep baksir giydirmek ister, slip çok nadiren fentazi niyetine tercih edilir. evde sliple dolaşmak sorun olurken, "bu herif çıplak, aaa! ayıp" gibisinden karşılanırken baxir'la istediğiniz kadar rahat olabilir, çiçekleri bile sulayabilirsiniz.

    slip'in estetik görünmüyor olmasının tercihte en büyük etken olması sanılırken, bir digyer yandan boxer'a bu kadar önem verilmesi "kişilik" tanımlaması haricinde aslağ anlaşılamamıştır. ben de anlamadım.

    h'ayrıca; çişerken de slip'in avantajı vardır. çişeyip bitirdiğinizde, boxer'ın paçalarının bol olmasından sonra, olası damlayan damlalar, bacaklara düşebilir, pantolonda kısa süreli bir iz bırakabilir ama slip, o damlaları sızdırmaz, içine alır, absorber.

    son olarak, şort veya geniş pantolon giyileceğinde slip tercih edilmelidir. çünkü slip malı malafatı toparlar, sınırlar. oysa, bu durumda boxır giyilirse, malafat denen yaratık geniş alan bulduğundan kendini sağa sola salı verir, sahne alır, kendini belli eder.

    boşver.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap