347 entry daha
  • yaz boyunca üc günde bir "yeni bölüm cikti mi bilader?" sorusu esliginde, izlemedigim bölümleri de izleme sansi bularak kendimi yeni sezona hazirladigim ve bu gazla yeni sezona bomba gibi dönüsünden keyif aldigim dizi olmustur. sene basinda dizide gördügüm olumsuzluklari entrilerime yansitmis ve hatta bu entrilerim $ukelalanmi$, ba$ucu eserleri arasinda yerini almi$ti. $imdi bunlara ve eksilecek karma puanlarina bile acimayip, hepsini silecegim. budur.

    dizide ortaya cikan akrabalik ili$kilerini ye$ilçam mavralarina benzetmek dogru olmaz. dizinin konsept danismani olan soner yalcin'in efendi isimli kitabi -ki dizide de bol bol gizli-acik reklami yapildi - okunursa, akrabalik ili$kilerinin de bir mantigi, bir dayanak noktasi oldugu acikca anlasilir. yeni yönetmen serdar akar da tam not almi$tir. özellikle nesrin'in intihar te$ebbüsü sirasinda mermi close-up'lari ve polat'in aslan bey'in ölümünü ögrendigi anda etrafin kararmasi gibi ayrintilar oldukça ba$ariliydi.

    bununla beraber türkiye'de ve dünyada yasananlari "kurtlar vadisi" izleyerek yorumlamaya calismak en basit tanimiyla "saflik", hatta "kerizlik" olur. hatta hatta coşkun'u sokakta görüp "vay tecavüzcü sapik" diye saldirmaya benzer. her neyse... kurtlar vadisi yeni sezonda da rakipsiz olacagini kanitlami$tir.
3760 entry daha
hesabın var mı? giriş yap