35 entry daha
  • tipik dolandırıcılık vakasına mekan olmuştur. umarım 4 bin civarında olduğu söylenen üyesi savcıların kapısını aşındırır da yapılanlar cezasız kalmaz.

    by spor sağlık turizm hizm. iç ve dış tic. ltd şti. tarafından bir süredir işletilen ve ismi score olarak değiştirilen spor salonunun mülk sahibi ile hizmet veren bu tipitipler arasında meğer bir tahliye taahhütnamesi varmış(!) minik spor salonu üyelerinin ise bu durumdan haberi yok. düşünebiliyor musunuz? adamlar harıl harıl çalışıp üye topluyor ve birden "aaa bizim tahliye taahhüdümüz vardı, hadi müsaade" deyip sıvışıyor. 4000 üye götü açıkta kalıyor öylece. dolandırıcılık böyle yapılır aga. tırnakçılar, hacıbayram önünde takılan cepçiler iş öğrensin. vuracaksan büyük vuracaksın. mülk sahibi aktürkler ile tahliye taahhüdü veren(!) by spordan iş öğrenin.

    kapanacağına dair duyum aldığımda, böyle bir tesisin nasıl olup da işletilemeyeceğine aklım ermese de, kapanmadan önceki son aylarda duş başlıkları elimde kaldığında bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. neyse dedim, devrederler, adamakıllı işleten birileri çıkar. sonra bir baktım herifler kapıya yazıyı asmış, kaçmış. suyun parasını bile ödememişler. kapandıktan sonra, üye alımı yaptıkları masaya iki saf oturtmuşlar, geleni gideni eğliyorlardı. müşteri memnuniyeti hesabı... 30 temmuza dek süre istediler, bu süre zarfında üyeleri başka salonlara nakledeceklerini ve hak kaybı doğmasını engelleyeceklerini söylediler. süre doldu, halen ses yok. muhtemelen kaçıp gittiler. yaa işte, böyleyken böyle. dış görünüşe aldanmayacaksın. spor salonuna ve genel olarak sürekli hizmet alınan yerlere ödemeleri aylık yapmak lazım. ağırlık kaldırayım, havuza gireyim, saunada terleyeyim derken, dolandırıcılık kurbanı olmak işten bile değil. neyse, yasal yolları zorlayacağız bakalım. savcılar dosyaları başından savıp da takipsizlik kararı vermezse, parayı alamasak bile içimiz soğur.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap