115 entry daha
  • 2.haftama girecegim burada (gorunen o ki 1 sene buradayim) ekside yazilanlari okuyunca sandim ki sehre gelince seni lgbt komitesi karsiliyor, bir odaya geciyorsunuz ve oranin onde gelen gayleri senin tadina bakiyor. sonra iste kalacagin yere gidiyosun falan.

    ya bu eksici aptallarin abartmasina bakmayin, herkes normal insan iste burada. hintlisinden bilmemnesine herkes cok kibar. bak onu soyleyebilirim. ama onun disinda yok gaymis yok bilmemne bunları gecin.

    gece hayati hakkinda bilgim yok, tabiatim degil ancak bir-iki safkan ingilizle arkadas olsam fena olmaz tabii.

    parklar var. cok fazla. ve cok guzeller. kosuya gidiyorum her aksam.*
    sosyallik adina bise yapasim gelmiyor. ne istegim var ne de kabiliyetim sanirim bilmiyorum cozemedim. gerci turkiyede de boyleydim, neyse.

    gecen otobuse binerken para cikaricam diye 10 dakika beklettim herkesi de kimse gıkını cikarmadı. vallahi helal olsun.
    kopek havlamasi ve araba sesi disinda ses yok etrafta.(ki sadece arabanın kendi sesi, iki haftada toplam 4 korna sesi duydum)
    ama kopekler ve sahipleri biraz yavsak. kopekler kimseyle muhattap olmuyor. sahibinin attigi topu kovaliyor o kadar. gel bi seviyim aq. yok.
    dun dayanamadim egildim bi tanesine sevmek icin zipladi yuzumu yaladi. dedim bu da biseydir.

    gerci bu dediklerim brighton ozelinde degil ingiltere genelinde sanırım. ilk yurt dışı deneyimimiz kardeşim napayım sehir sehir mi karsilastirayim (a bi de gürcistan gitmistim)
    sokakta bir tane balgam gormedim, muthis bir duygu ya.

    tek problem sterlin 3.6 tl. o kadar.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap