8 entry daha
  • başucu eserlerinin yerini tutmayacak olan fasilite. henüz bende görünmedi tabi ama işlevi eğer kendi entrilerimizi favorilediğimizde görünüyorsa gerçekten saçma olmuş demektir.

    şimdi bir entrinizi bir milletin favoriye eklemesi var bir sizin. ben şahsım adına kendi entrisini favorileyen adamı ciddiye bile almam. zira benim için favori mantığı daha sonra okuyacağım, güzel şeylere değinen yazılara daha sonra ulaşabilmek. zaten kendi yazılarım elimin altında, ne mallıktır lan bu bak bunu ben yazdım sonra favorilerime ekledim, bu benim el emeğim göz nurum demek.

    mallıktan öte bir durum gerçekten. hani başucu eserlerinin ismi -kalsaydı tabi- bu şekilde değiştirilse güzel olurdu ama bu, bu bildiğin yav onu kaldırdık tepki gösterdiniz alın size bunu veriyoruz bunla oynayın demek. çocuk muyuz biz sedet, he amk çocuk muyuz biz?

    neyse efendim kendileri başucu ve zamanın ötesi kategorilerini istismar edildiği gerekçesiyle kaldırdı. ben bunu yapan yazarları ciddiye almayacağım o yazılara da tek tek eksi vereceğim denk geldikçe. al sana istismar işte. valla saçmalık lan ben niye kendi yazdığımı favoriye ekliyorum, beğeniyorum amk.

    sözlüğe kafa göz dalasım geliyor lan. kendinizi beğenip durmayın arkadaşlar istirham ediyorum sizden, yapmayın bunu.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap