4 entry daha
  • bugün de zaman ve bugün'ün manşetlerden ilan etmeye tam gaz devam ettiği sevgi. "değişiklik filan yapmıyoruz, hatta özel yetkili mahkemelerin yetkilerini daha da artıracağız" denene kadar duracağa benzemiyorlar. tarihe not düşülsün diye bugünkü manşetlerini de ekleyelim:

    bugün:
    9 haziran*: kesinlikle iyi olmaz: özel yetkili mahkemelerle ilgili bir ciddi uyarı da tbmm anayasa komisyonu başkanı prof. burhan kuzu'dan geldi. 'yargıda kaos'u işaret etti ... örgütlere, mafyaya, cuntaya hayat soluğu

    zaman:
    9 haziran*: cmk değişikliğinden hangi dava nasıl etkilenecek: cuntalara, yolsuzluklara ve çetelere karşı etkin mücadele veren özel yetkili mahkemelerin yetkilerinin kısıtlanacağına yönelik çalışma yapılacağı iddiası, tedirginliğe yol açtı. eğer gazetelere sızan taslak yasalaşırsa, dosyalar yeni yargıçlara verilecek, tahliyeler gündeme gelecek. ... özel yetkili mahkemeleri kaldırıp ne yapacaksınız? ... yazıcıoğlu davasının üstü kapatılıyor derim.

    bugün gazetesi her zamanki gibi kaosla tehdit ediyor, zaman gazetesi ise zaten günlerdir tam sayfa özel yetkili mahkeme reklamı formatında.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap