219 entry daha
  • 21 günde yedi maç, 11 günde dört maç derken bu sezon fikstür ayarlamaları bambaşka bir hal aldı. ortada avrupa kupası yok bir şey yok ve fakat teknik direktörler isyan ediyor. neden acaba?

    carlos carvalhal, maç programinin mantiğini birisi bana açiklasin diyerek isyan ediyor;

    "...bugün salı günü, önümüzdeki kayseri maçı çok rahat cumartesi veya pazar günü oynanabilirdi. bunun kararını kim veriyor bilmiyorum ama bu maçı pazartesi günü oynatacaklar; hafta sonu herhangi bir takım da oynayabilirdi. ama nedense beşiktaş kısa süre içinde bu maçları oynuyor, bizim dışımızda kimse oynamıyor. pazartesi günü kayseri’yle zor bir maç oynayacağız. istanbul’a salı sabahı 2.5 ya da 3 gibi ineceğiz. perşembe günü de mersin idman yurdu ile oynayacağız. sonra da fenerbahçe karşısına yorgun çıkacağız. bunun yorumunu insanlara bırakıyorum. benim tek istediğim bu maç programının mantığını birisi bana açıklasın..."

    bülent korkmaz, ben hayatımda hiç 6 günde 3 maç oynamadım diyerek isyan ediyor;

    "...ben hayatımda hiç 6 günde 3 maç oynamadım, fenerbahçe maçının pazartesiye alınması için başvurduk olmadı. herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. basınımızın bunu gündeme getirmesi lazım..."

    teknik direktör isyanlarının ortak noktası; altı günde üç maç yapmalarından ibaret değil, üçüncü ve son maçlarının fenerbahçe maçı olması...

    şu fikstür galatasaray'ın rakipleri için hazırlansa; ince ince lafları başlar medya ortalığı ayağa kaldırırdı. iş böyle net olunca ortalık süt liman ne güzel.

    şu fikstür beşiktaş'ın rakipleri için hazırlansa... şaka şaka...
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap