2 entry daha
  • ankara ayağı ile ilgili gelişmeler şu şekilde arkadaşlar;

    - çankaya belediyesi'nden ilgili kişi ile görüştüm. yılmaz bey bizi bildireceğimiz bir zamanda belediyedeki veya belirlenen bir diğer depoda bekleyerek yardımları teslim alacak.

    - yardımların van'da gerçekleşen dağıtımlarında da bulunmuş yılmaz bey, depoların giyecekle dolu olduğunu ve gerek tasnifinde gerek dağıtımında çok sorun yaşandığını belirtti. özellikle istenenlerin yiyecek materyalleri, temizlik malzemeleri, kadın hijyenik pedleri, bebek mamaları, çocuk bezleri ve ısınma araçları (battaniye - elektrikli soba) olduğunu belirtti. bundan önce ankara'dan 7-8 tır gönderilmiş, ankara' ya getirilmiş olan vanlı vatandaşların da bu yardımlardan yararlanması sağlanmış.

    - yardımların vana gönderilmesi için bir tırın dolması gerekiyor en az, tır dolmadan araç kaldırılamıyor maliyeti yüzünden, bu anlamda sadece bizim topladıklarımız gitmiyor tabi, tüm toplananların bir arada gönderilmesi gerekiyor.

    bizim yapacağımız şu arkadaşlar, hafta sonu belirli bir saatte yardımcı olmak isteyenler bir noktada toplanacağız ve getirdiğimiz yardım malzemelerini teslim edeceğiz. saati en geç yarın akşama kadar kesinleştirmiş oluruz, bu başlığı takip etmeniz yeterli olacaktır. yardımlarını getiremeyecek olan arkadaşlar bana ulaşarak nereden alabileceğimizi belirtirler ise oraya gelip almak için diğer arkadaşlarımızdan yardım isteyeceğiz.

    yardımda bulunmak isteyen bütün arkadaşlara bu durumu iletebilirseniz sevinirim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap