24 entry daha
  • yıllardır istediğim dövmemi yapan cennetten kovulan ın kadıköy'deki güzel mekanı.

    evet yıllardır istiyor, bekliyor, en güzeli olsun diyorum. kendisiyle konuştum, fikrini aldım, randevumu aldım, gittim. o an gelince tereddüt etmedim değil. neler dediğimi tam hatırlamıyorum ama saçmaladığımı biliyorum. mesela "şimdi diyelim ki çok acıdı, dur desem durabiliyor muyuz?" gibi bir soru sordum kendisine. sanki durmayacak adam, "acı yok rocky!" deyip devem edecek. te allaam. neyse, ilk dövmenin heyecanına vermek istiyorum o saçmalıkları.

    ayrıca acı demişken, ne acısı diyorum...acı falan hikaye. cenneten kovulan ın da dediği gibi insanlar çok abartıyor. ve eli inanılmaz hızlı. muhabbet bir saat, dövme bir dakika, hem de küçük olmasına rağmen öyle zor bir dövme. ellerine sağlık.

    ve kendisi beni takıntılı da ilan etti ya bir şey demiyorum, "hayat" değildi işte, "hayut" tu o. zarara uğrattıysam affola...

    ve tosun'u...ben ki kedileri pek sevmem, bu ne tatlı bir şey diye diye oturdum bir saat, ama tosun bana hiç yüz vermedi o ayrı.

    haa bir de dövmenizi yaptığı iğneyi size vermesi de ayrı bi şıklık. hem hatıra olsun, hem kafalarda soru işareti kalmasın diyor.

    sözün özü, gittim gördüm ve diyorum ki, daha ne olsun...
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap