73 entry daha
  • bazen insanı hayattan bezdiren bir hastalık olabiliyor. yaklaşık 7 senedir sedef hastasıyım. (daha doğrusu doğuştan gelen bir hastalık fakat 7 sene önce su yüzüne çıktı.) saç diplerimde yoğun şekilde sedef yaraları ve kabuklanmaları bulunuyor. zaman zaman yok denecek kadar azalıyorlar fakat ne yazık ki en ufak bir sinir stres anında tekrar coşuyorlar. böyle muşamba kıvamında bir tabaka ile kaplanıyor kafa derim. kullanmadığım ilaç kalmadı. (alternatif tıp diye tabir edilen yolları bile denedim pek çok kez.) gel gör ki çoğu doktorun da dediği gibi, bu ilaçlar ancak belli bir süre iyileşme sağlayabiliyor. sonrası yine dert, yine çile, yine kaşıntı. içtiğim envai çeşit bitki karışımından sonra kendimi bitki gibi hissetmeye başladım. içimde floralar büyüttüm resmen...

    son 1,5 senedir kanıksadım bu hastalığı, sallamıyorum pek. tek dileğim yayılmaması. bazen internette tüm vücudunu sedef yarası sarmış insanların resimlerini görüyorum, ödüm bokuma karışıyor, aklımı çıldıracak gibi oluyorum.

    bir de yani en kızdığım olay; hangi doktora gitsem hepsi aynı şeyi söylüyor, sinir stres yapmayacakmışım... ulan istanbul'da yaşayıp, üstüne bir de bu vahşi kapitalist sistemde köle misali çalışıp da sinir stres yapmamanın imkanı var mı!..
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap