7 entry daha
  • öncelikle, bu olayla ilgili haber sitelerine koyulan video 18+ falan değildir. henüz izlememiş olan varsa kesinlikle izlemesin. bu benim kişisel uyarım.

    bu olayın 5 ay önce gerçekleştiğini ve gözlerini kaybeden kişinin 40 yaşında olduğunu söyleyelim. bu haberi aylar önce okuduğumda, ciddi anlamda etkilenmiştim. olayın mağduru terör bölgesinde askerlik yapmış, görev arkadaşları şehit olunca akli dengesini kaybetmiş. yıllar sonra sakarya'da bir yaralama olayına karışmış. cezai ehliyeti olup olmadığının araştırılması için bakırköy'e gönderilmiş. burada da 25 yaşında, akli dengesi bozuk bir insanın saldırısına uğramış.

    kanunlar, adalet, sağlık, güvenlik, insan hakları konusundaki geri kalmışlıklar bir insanın gözlerini kaybetmesine neden olmuş. peki gözlerini kaybeden şizofren h.ş. hangi yaralama olayından dolayı bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi'ne yatırılmış:

    http://www.kenthaber.com/…df-4bea-b43d-23223f2c85cd

    bu kişinin psikolojisinin bozulduğu ilk anda önlem alacak bir devlet kurumu ya da sağlık sistemi yok mudur bu memlekette?

    edit: gelen mesajlar üzerine belirteyim. öyle yaptı da öyle oldu demek istemedim. kötü bir olay yaşanmış. önlem alınmamış. tekrar kötü bir olay yaşanmış. bunu vurgulamak istedim.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap