9 entry daha
  • buğday derneği tarafından 1998-2009 yılları arasında 11 yıl boyunca yayımlanan buğday ekolojik yaşam dergisi’nin içeriği bir indekste toplandı.

    www.bugday.org adresinde yayımlanan indeks, buğday dergisi’nin ilk sayısından 49’ncu son sayısına kadar yayımladığı 1000 kadar makalenin başlıklarını biraraya topluyor ve ekolojik yaşam bilgisine ulaşmak isteyenlere rehber oluyor.

    ekolojik tarım yöntemlerinden doğa dostu barınma modellerine, koruyucu sağlıktan sağlıklı beslenme bilgilerine ve tariflere, ekolojik yerleşimlerden doğa dostu temizliğe, yemeğin tarihinden doğa dostu enerjiye kadar ekolojik yaşamın hemen her alanında bilgi kaynağı olan buğday dergisi’nin indeksinde, “ekotarım”, “beslenme”, “sağlık”, “ekoturizm”, “bireysel gelişim”, “eğitim” ve “ekomimari” gibi başlıklar altında yayımlanan makalelerin hangi sayıda, hangi sayfada yayımlandığı bilgisi yer alıyor.

    11 yıl boyunca buğday ekibi tarafından, yüzlerce insanın gönüllü katkısı ve emeğiyle yayımlanan buğday dergisi’nin indeksine http://bugday.org/portal/yayinlar.php?pid=52 adresinde tek tek dergilere tıklayarak ulaşabilir ya da www.bugday.org/pdf/bugdaydergiindex.xls linkinde tüm dergilerin içeriğini bir arada görebilirsiniz. ilgilendiğiniz konularla ilgili dergileri selma@bugday.org adresinden ya da derneğin 0212.252 52 55 numaralı telefonundan sipariş edebilirsiniz.

    http://bugday.org/portal/yayinlar.php?pid=52
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap