• şu ülkede hala başbakanımız güzide insan recep tayyip erdoğan için şeriatı getirecek, bizi iran gibi yapacak, içki içmeyi yasaklayacak, herkesi başörtüsü takmak zorunda bırakacak, islamın yeniden bu vatanda yükselmesini sağlayacak, müslümanların dostu kafirlerin korkulu rüyasıdır diye düşünen varsa, yoktur herhalde zannetmiyorum, bu çabalardan sonra.
    rte'nin mısır'da yaptığı konuşmada laikliği övmesi laik bir rejim kurmalarını tembihlemesi okyanus ötesi ve akp'nin gerçek niyetlerini herkesin göz önüne sermesi açısından çok önemlidir. hiç bir müslümanın artık bu insanların arkasından gitmemesi, asıl amaçlarının türklüğe değil amerikan emperyalizmine hizmet etmek olduklarını anlaması gerekir.

    müslüman kardeşlerin sözcüsü mahmud gazlan "erdoğan’ın sözlerinin türkçe’den arapça’ya çevirirken bir hata olmuş olabileceğini, onun gibi çok saygı duyduğumuz bir kişinin bu sözleri söylediğine inanmak istemiyoruz” demiş. gazlan 9 yıldır türkiye'ye uzak olduğu için bunları söylüyor, burada yaşasa eminim hiç şaşırmazdı bu sözlere.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap