97 entry daha
  • kewell dilenciliği yapmayacağım lakin kewell'a gamsız kelamını kullanarak net bi'şekilde saçmalardan bir seçme yapmıştır.

    zamanında harry kewell'ın taşşağını yalayacak kadar seven ben, yine zamanı geldiğinde gülücüklerini de al git dedim. sevgili aceto ise zamanın gelmiş olduğunu düşünmüş ki kewell'a gamsız damgasını vurmuş.

    tdk der ki;

    gamsız: kaygısı, tasası, sıkıntısı, üzüntüsü olmayan.

    harry kewell oynadığı vakit ne yaptı ya da ne yapmadı da gamsız olarak yaftalandı o yüzden çok merak ediyorum. adam yokluğundan stoper oynadığı için mi? hamburg maçında sabri'nin faul yapmadığını anlatmak için onca kişi arasında çıkıp ilk olarak o geldiği için mi? sakat olduğu zaman yine tribünde sabri'yle çekirdek çitlediği için mi? :(

    şimdi kalkmış şunu söylüyor;

    "riera, yetenekli, gamsız, sezon içi devamlılığı olmayan. bu özelliklere sahip kewell'ı seven gs taraftarı riera'yı da sever."

    daha sonra da ekliyor;

    "galatasaray taraftarı, kewell'a gösterdiği hoşgörü ve sevginin yarısını kaptanı arda'ya gösterseydi, arda bu sezon g.saray forması giyerdi."

    peki sen değil miydin 1 yıl öncesinde galatasaray kaptanlığı harry kewell'a vermeliydi diyen?

    kusura bakmasın kimse de arda'ya gösterilen ilgi, alaka, pohpohlama zamanında kime gösterildi. bu tribünler hasan şaş'ından, hakan şükür'üne, hagi'sinden, fatih terim'ine kadar tepki göstermedi mi? sonra ergen triplerinde 10 numara olan, 2 yıldır galatasaray'da top oynamayan, sakatlığım var ya deyip milli takım maçlarında anka kuşuna dönüşen arda turan'a taraftar sevgi vermemiş. hoşgörüsüzler bizi :(

    emre abisi, acun kankası, rıdvan hocasıyla mutlu mesut olan, sezon başında fatih terim için burada kalacağım deyip, daha sonrasında galatasaray ve fatih terim'i zor durumda bırakıp giden bir insanın kaygısı, tasası, üzüntüsü olmuyordur açıkçası ki bu durumda gamsız sıfatının yakıştırılması gereken kişi sobelenmiş oluyor.

    epilog;

    harry kewell'ın gamsızlığı > arda turan'ın büluğ çağı.
239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap