• geçmişimden acı bir hatıra. işte bir hayat dersi: çıkma öncesi arkadaşlık süresi ne kadar kısa olursa o kadar fantastik olur yariniz. bunu unutmayın dostlarım. özellikle de "çıkalım da eşe dosta benim de erkek arkadaşım var, benim de kız arkadaşım var" demiş olalım, "bulunsun bir davamız kıyıda köşede" diye düşünenler, sözüm size.

    çok ayrıntılara girmeyeceğim bu dengesi şaşmış aşk oyununda karşılaştığım en acı sürpriz bu defter olayı oldu. gerçek isim ve kurumlara zarar vermemek için isim ve yer adlarını son derece karmaşık bir teknikle şifreliyorum.

    kızın adı 2962817620. bir gün masasının üstünde duran not defterine, orta boy bir moleskine gözüm takılıyor. bir hainlik yapıp defteri rastgele çeviriyorum. bir dizi garip şiir denemesi:

    ben miydim kemiklerin çarpıştığı dünyada doğan
    felidae
    felis
    kimdi? (bu ne lan?)

    ve ingilizce şarkı sözleri, alınacak albümler, izlenen film replikleri gibi ilginçlikler dolu sayfalardan sonra kendi adımla karşılaşmak hoşuma gidiyor. şaşırıyorum. gitiğimiz yerler, izlediğimiz filmlerin bilet koçanları vs... gibi ilginçlikler sayfalar arasından bana gülümsüyor. derken onu görüyorum. bir sayfanın tamamı şöyle düzenlenmiş:

    gofret

    + _

    hastayken bana x aldı, 789 134 yaptı:)) (+) mumbar-paça gibi şeyler seviyor (-) !!!

    rachel ve jack'in yanında 7576575 1258 90 konusunda söyledikleri çok tatlıydı (+) arabesk ve ucuz pop'a meyilli(-).

    asda 6754 konusunda haklı çıkıyor (+) şarja şarz diyor (dilim sürçmüştü (-)

    34562385'ler konusunda zevkli vs vs. (+) 7263826e8casgj (!!!!!!) (-)

    vs vs vs.

    böyle 13, 14 maddelik liste. sayfa ortadan ikiye ayrılmış. artılar bir tarafta eksiler bi tarafta. burda yapamadım onu sayfa düzeninden dolayı. o yüzden yanlarına yazdım. bir canım sıkıldı anlatamam. asıl bomba sonraki iki boş sayfadan sonra geliyor. 9 tane erkek adı, aralarında benim de adım var. sadakat, zeka, espri, dış görünüm, çekicilik, sıcaklık, güven, zevkler vs. diye kriterler var, hepimize puan vermiş. ve ben 9.yum.

    bank asya ligi gibi. berkler, batular, çağdaş'lar, mert'ler, kağan'lar havada uçuşuyor. 8.likte giresunspor ayarında hakan (isim bu değil tabii) diye biri var, onunla bile puan farkım 14. adrian sutil gibiyim. elim ayağım titredi sinirden. ya dedim bir şey soracağım, defterine baktım da öylesine, böyle böyle notlar gördüm, fikstür gördüm, puan durumu gördüm. işte sen busun deyip, 6 puanımı sildi. yok lan şaka, ne hakkın var falan dedi. büyük kavga ettik. her kız bunu aklından yapar, siz de yaparsınız. ben kafamı toplamak için yazıyorum, benim iç dünyam bilmem ne dedi burhan altıntop gibi. tamam dedim. 3 ay sonra acayip bir nedenle ayrıldık. umarım o puan durumu uygulamasından vazgeçmiştir. vazgeçmediyse, tahminim bir 9 kişiyle daha çıkmış olabilir. 18 takımlı ligde 9. olmak da iyi. iyi ama acaba yerimi korudum mu? yoksa konyaspor mu oldum? asansör takım olmak istemiyorum. en çok merak ettiğim de bu. hala not alıyor mu, puan veriyor mu? puan veriyorsa ben kaçıncıyım? inanılmaz merak ediyorum gerçekten. ve bana o dönem bile 46 puan fark atan birinci... madem en iyi sendin, ligi domine ettin, neden bu kız hala başkalarıyla? allah belanı versin.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap