1025 entry daha
  • yayın ilkelerine bülent arınç'tan ödümüz kopar madddesi de eklenmeli.

    biraz önce bülent arınç ile bir özel röportaj yayınlanıyordu. sunucunun dün kılıçdaroğlu'na sorduğu yırtıcı sorulardan eser yoktu. bülent arınç'ın karşısında el pençe divan durmuş, soru sormuyor pas atıyordu. yüzünden de yapmacık bir sırıtış eksik olmuyordu.

    örneğin sunucunun internette filtre konusunu ve boyner'le arınç arasındaki polemiği sorarken nasıl ezilip büzüldüğü iletişim fakültelerinde okutulmalı. kelime kelime değil ama özet olarak şöyle sordu:

    "boyner ile sizin aranızda çok sevimsiz bir polemik yaratıldı biliyorsunuz (yaratıldı derken?). boyner'e mesajınız yanlış anlaşıldı, aslında vermek istediğiniz mesaj neydi efendim (mesajın yanlış anlaşıldığını nerden çıkardın?)"

    bu abuk soruya arınç'tan subuk bir cevap geldi. konu sadece çocukların porno ve şiddet içerikli yayından korunmasına indirgendi. ve tabiki sunucu kadın tatmin oldu, irdelemedi, sıradaki soruya geçti, standard paket neyin nesi demedi, dns ayarı diye bir şeyden, yasak kelimelerden, halen boş yere yasak olan onlarca siteden bahsetmedi.

    onlar güzel güzel sohbetlerine devam ederken, ben de daha kahvaltımı yapmadan yeni bir iktidar partisi muamelesine sinir olduğumla kaldım.

    edit: imla
2859 entry daha
hesabın var mı? giriş yap