• eger bahsedildigi gibi sezon bitmeden gerceklesmis ve 2010 - 2011 sezonunun sampiyonluk yarisinin en onemli haftasinda ligin bu sezonki en spektakuler, en tehlikeli forveti bu sebeple fenerbahce'ye karsi oynamamissa turk futbol tarihi'ne kara bir leke olarak gececek transferdir..

    kim ne derse desin bu adam gectigimiz sezonun en etkili, adindan en cok soz ettiren adamiydi. ben fenerbahce'li yoneticilerin yerinde olsam olasi transferini 31. haftadaki kritik mactan once gerceklestirir, elemanin da kafasini inanilmaz sekilde bulandirirdim. seytanin avukatini oynamaya hic gerek yok, olasi seylerden bahsedelim. eger bu transfer 31. haftadan once gerceklesmeseydi ve emenike fenerbahce'ye karsi oynasaydi ligin sampiyonu %5 degil, %15 degil %70-%80 trabzonspor olabilirdi. 16 + 1 maclik seride fenerbahce'nin belki de en kotu performans gosterdigi macti o mac ve yenilmesini gectim puan kaybetmesi kacinilmazdi.

    eger fenerbahce'li yoneticiler bu transfer sonrasi transfer etiginden, helal sampiyonluktan falan bahsederlerse artik gotumle gulecegim. 9 milyon euro'nun en fazla 4'u futbolcu icindir, kalani bu ulkedeki kirli futbolun bedeli, gunahlarin takiminin gecen sezonki gunahidir..
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap