73 entry daha
  • yılın sürprizlerle dolu, heyecanla beklenen yaş zirvesine sadece üç hafta kaldı. bugünden itibaren ben, dusunen hayvanin onde gideni ve humanistyamyam size organizasyon ile ilgili tüm detayları vermeye başlayacağız.

    zirvenin yapılacağı yer, geçen seneki mekanımıza göre çok daha büyük ve merkezi bir yer olan hilton convention center olarak belirlendi.

    convention center şişli/harbiye'de bulunan hilton oteli'nin içerisinde yer alan, taksim meydanı'na 10 dakikalık yürüme mesafesinde ve her sene pek çok önemli organizasyona ev sahipliği yapan bir yer. alt ve üst salon olmak üzere 2 kattan oluşan convention center'da tüm bina sözlüğün 12. yaş zirvesi ve siz davetlilerine ayrıldı.

    ulaşım:
    adres: hilton istanbul - cumhuriyet caddesi, harbiye, şişli, istanbul

    mekana taksim meydanı'ndan harbiye'ye doğru yürüyerek 10 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. sağ tarafınızda hilton oteli'ne ait yönlendirme tabelasını göreceksiniz.

    arabaları ile gelmek isteyenler hilton'un 500 araç kapasiteli özel güvenlikli otoparkından yararlanabilirler. otopark giriş ve çıkışında görevlilere "convention center'daki ekşi sözlük organizasyonuna davetliyiz" dediğiniz takdirde tüm organizasyon süresi boyunca (17:00 - 04:00 arası) geçerli olacak indirimli otopark fiyatınız 10 tl olacak.
    hilton'a giren tüm araçlar güvenlik sebebi ile bagaj dahil olmak üzere kontrol edilmektedir.

    mekana giriş:
    burada çok önemli bir detayı mutlaka belirtmek gerek; hilton çok geniş bir alana sahip ve mekana giriş çıkışlar otel binasından değil, convention center'a ait özel giriş kapısından yapılacak, giriş kapısı lokasyon olarak hilton'un harbiye orduevine yakın tarafında bulunmakta.

    organizasyona her yazar (önceden belirtmiş ise yanında getireceği +1 davetlisi ile) ücretsiz giriş yapacak. bu sene de geçen sene olduğu gibi 18 yaşından küçükleri üzülerek mekana alamayacağımızı belirtmek zorundayız. bu sebeple kontroller için yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın bulunması gerekmekte.

    convention center bina giriş kapısındaki güvenlik kontrolünden geçtikten sonra sizi geçen seneye göre çok daha hızlı ve detaylı yönlendirmeleri olan bir kayıt masası ekibi bekleyecek. kayıt sistemi geçen seneki gibi her yazara ait özel kodlar ile yapılacak, bununla ilgili ayrıntıları çok yakında sizlere açıklayacağız. ancak şimdilik limon'dan kendinizi kayıt ettirmekte fayda var: http://limon.6degreesunder.com/zirve/1771446/?r=zr

    sizler için convention center'ın üst ve alt katında farklı saat dilimlerinde gerçekleşecek ayrı ayrı etkinlikler düzenledik. etkinlikler saat 17:00'da alt katta başlayacak, üst kat ise daha geç açılacak. bu sebeple girer girmez hemen convention center alt kata yönlendirileceksiniz.

    kapasite:
    mekanın maksimum kapasitesinin aşımı durumunda girişler belirli bir süre için durdurulabilecektir. bu yüzden etkinliğe mümkün olduğunca erken gelmeniz yerinde olur.

    vestiyer:
    vestiyer convention center alt katta, merdivenlerden indiğinizde sağ girişte bulunacak.

    mekan kalabalık olacağından palto, mont gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz bir yer bulunmamakta, bu sebeple giyeceklerinizi vestiyere bırakmanızı tavsiye ederiz. yine vestiyer yoğun olacağından çanta, sırt çantası gibi eşyaların vestiyere bırakılması mümkün olamayacak. rahatça eğlenip dolaşabilmeniz için zirveye yanınızda en az eşya ile gelmenizi öneririz.

    vestiyer ücreti her bir askı için 5 tl. bir askı 2 giyecek için kullanılabilir, isterseniz başka bir yazar arkadaşınız ya da +1'iniz ile paylaşabilirsiniz.

    açık alan:
    convention center alt kat, içerisinde yiyecek ve içecek alternatiflerinin* de bulunduğu bir açık alana açılıyor.
    bu alan ayrıca "sigara içmek isteyecekler tarafından kullanılabilecek tek yer" olacak.

    önemli: bildiğiniz gibi kapalı alanlarda sigara içmek yasak ve zirve mekanı içerisinde hem alt hem de üst katta kesinlikle sigara içilemeyecek. ayrıca son değişikliklerden dolayı mekanın hiçbir yerinde sigara satışı yapılmayacak.
    güvenlik sebebi ile convention center'a giriş yaptıktan sonra siz ayrılana kadar tekrar dışarı çıkmanız mümkün olamayacağından mutlaka önceden yanınızda sigaranız ile gelmiş olmanız ve sigara içmek için yukarıda bahsedilen "açık alan" alternatifini kullanmanız gerekecek.

    tuvaletler:
    mekanda üst katta 3 bay 2 bayan ve alt katta 3 bay 3 bayan olmak üzere toplamda 11 adet tuvalet bulunmakta.

    şimdilik genel olarak mekan bilgileri bunlar, ancak ufak tefek güncellemeler yapabilirim, ara ara buraya göz atmakta fayda var.

    program, akış, etkinlikler, sanatçılar, kayıt gibi bilgiler de çok kısa süre içerisinde dusunen hayvanin onde gideni ve humanistyamyam tarafından sizlere iletilecek.

    şimdiden bol bol eğlenmeli bir 12. yaş dilerim :)
1637 entry daha
hesabın var mı? giriş yap