94 entry daha
  • mevzubahis eylem esnasında polisin dondurucu soğukta öğrencilere tazyikli suyla müdahele etmesini, ortalığı biber gazına boğmasını ve en temel hak olan protesto eylemini manyakça engellemesini sindirebilmiş olup, öğrencilerin atttığı taşlarla kafayı bozmuş bir kitlenin varlığını öğrendik sayesinde. eminim ki bu kimseler temel hak ve özgürlükleri olarak nitelendirdikleri bir eyleme kalkıştıklarında durduk yerde böyle bir müdaheleye maruz kalsalar, polis abilerinden özür dileyip evlerine dağılacaklardır. e polis yapıyorsa vardır bir nedeni, değil mi? ancak öğrenci milleti ayrı bi dava. öyle durduk yere taşlarla sopalarla etrafa saldırır, vatandaşın huzurunu bozarlar.

    yüzsüzlük de bir yere kadar, değil mi a dostlar? o yaladığınız coplar gün gelip bir tarafınızı tırmaladığında, sağda solda dert yakınmaya yüzünüz olsun biraz diye söylüyorum bunları.

    "ortada bi haksızlık varsa dava açırsın ki yeaa" diyenlere de yargı bağımsızlığının mevcut iktidar döneminde defalarca ırzına geçilmiş olmasından mütevellit, her halükarda en iyi ihtimalle yediği dayak yanına kar kalmış ve kalacak olan öğrenci arkadaşların mevcut durumunu bi araştırıp öğrenmelerini tavsiye ederim. az okuyup araştırın ahkam kesmeden evvel, bi taraflarınız eksilmez.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap