5 entry daha
  • 21.00'den sonra dışarda olan herkesin bara gittiğinin sanılmasının akabinde kurulan soru cümlesi.

    zaten insanlar dışarıya sadece çarşı pazara gitmek için çıkıyorlar. e oralar kapalı olunca da ne yapsınlar, bara gidiyorlar.

    kaldı ki bara da gidebilir. cümleler ağzımdan sinirle çıkan köpükler arasına takılı kaldığı için düşük oluyor biraz neyse. ben de 17 yaşında bu mühteşem(!) yurtlarda iki hafta kadar kaldım. çıkış sebebim ise giriş saatinden beş dakika sonra geldiğim için, güvenlikçinin bana 'bilmiyor muyuz sizin neler yaptığınızı' tarzında konuşmasıydı. önce ben, sonra annem çıldırdı. ve akabinde annem kaydımı sildirmemi ve ev aramamı salık verdi. halbuki bir cafe'de arkadaşımızın doğum gününü kutlamıştık ve yurt saati yüzünden erkenden dağılmak zorunda kalmıştık. o değil de, üniversite yurdu ne zamandır anaokulu zannediliyor? üniversiteye gelmiş bir insanın ne yaptığı kimi, neden ilgilendiriyor? sandıkları türden bir hayatımız olsa bile bunun hakkında görüş bildirilebilir hadi ama 'benceaağğ yaneee yanlış bunlaaağğrr' diyerek bir saat belirleme ve kural koyma hakkı nerden geliyor? ki, öğrencinin ailesi karışmazken kime ne oluyor? hadi ses oluyor, düzen bozuluyor vs vs diyerek gece 12'ye koyarsın son giriş saatini, görece daha mantıklı olabilir. (ki ben ona da karşıyım da neyse) 21.00 nedir yahu?

    son yıllarda yurtlarda kalan insanların sayısının artmasının sebebi ise, ekonomik krizdir. yoksa kimse bayılmıyor sırayla duş almaya, dört ve daha fazla insanla aynı odada uyumaya, kıç kadar dolaplara eşyalarını sığdırmaya çalışmaya, eşyalarını çaldırmaya.

    özetle 'üniversiteli kızın barda ne işi olduğu sadece kendisini ilgilendirir' diyerek bu saçma soruya baştan savma bir cevap veriyorum.
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap