7 entry daha
  • uygunsuz oturmak nedir? mesela kukuyu, kalçayı gösterecek şekilde oturmak olabilir. erkeklerin oturuşu genelde uygunsuzdur, açıyorlar bacaklarını pergel gibi, çıkıyor alet ortaya kabarık kabarık, bakasın olmasa bile gözün takılıyor. neyse işte erkek yaptığı için nedense uygunsuz olmuyor. hatta beden dilinde karşısındaki kadına "şşt alio, seni dölleyebilrim, görüyor musun bunu" gibi bir mesaj vermek istiyormuş gibi de anlatılır. kadın açsın otursun öyle, uygunsuz olur.

    bizim bi komşu vardı, adalet hanım. 80'li yılların sonu idi, örgü taytlar çıkmıştı piyasaya. adalet hanımla annesi bu örgü taytlardan giyip eteği meteği iyice sıyırıp nasıl olsa tayt giydik götümüz başımız görünmez diyerek bacakları ayırıp divanda ihtiyar heyeti gibi sere serpe otururlardı. kocası ahmet bey de divanın önüne yere oturup saz çalmayı severdi. adalet hanımın annesinin kukusu direkt ahmet bey'in göz hizasında idi. tamam tayt giyiyordu ama tayt yünden, haroşo örgü, dar. araya maraya girip çıkıyor, kukunun tüm hatlarını, kıvrımlarını görüp iliklerine kadar hissediyorsun. kuku da minicik değil, lök gibi böyle. penye don olsa belki daha iyi yani.

    ahmet bey en sonunda karısına "anana söyle de dölek otursun, şeyi nerdeyse ağzımın içine girecek" demiş. adalet hanım da anneme dert yanmıştı, ben de monchichi ile oynuyorum ayağına yatıp hepsini dinlemiştim.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap