4260 entry daha
  • --- spoiler ---

    çocukların selma yenge'mizden olup olmama durumunu bir kenara koyup yaş hesaplamadan devam edersek yine de elimize tutarsızlıktan başka bir şey gelmiyor.

    bu sekiz karakterinin babasının adı selim karaeski, daha önceki bölümlerden gördüğümüz kadarıyla da doğum yılı 1978. selim ve kardeşlerinin öldüğü yıl 2001. yani selim 23 yaşında iken ilk okula giden bir çocuğu var. eğer selim'in 18 yaşında evlendiğini varsayarsak torun ramiz karaeski'nin 2001'de 4-5 yaşlarında olduğunu görürüz. hadi diyelim ki selim daha da genç evlendi veya evlenmeden önce çocuğu oldu. ilk okula giden bir çocuk maksimum 11 yaşında olabilir, bu durumda 2010 senesinde sekiz 20 yaşında olur. amma velakin 20 yaşında bir insan nasıl olur da onca kahramanlık yapmış olur, askere alınma yaşı zaten 20.

    2. sezon için oyun daha yeni başladı diyen senaristlerin sırf kıvanç tatlıtuğ'u kadroya katmak için bir torun karakteri yarattıklarını düşünmek istemiyorum. şu anki hikayede sekiz karakteri bir yan rol değil ki bu tutarsızlığı görmezden gelelim. umarım en kısa sürede bir aydınlanma yaşarız.

    --- spoiler ---
5676 entry daha
hesabın var mı? giriş yap