792 entry daha
  • kendisinin şarkılarını beğenmişimdir. "fan"ı olmasam da, onun şarkılarıyla büyüyen nesildenim desem yalan olmaz.

    ama referandumdaki tavrı beni hayal kırıklığına uğrattı.

    sırf "evet" dediği için değil.

    bağımsız olması gereken yargının siyasetin güdümüne sokulmasına karşı çıktığım, referandumda hayır dediğim için beni ve benim gibi milyonlarca insanı her iki cihanda lekeli ilan etmesi sebebiyle. keşke beni lekeli ilan etmek yerine, neden evet dediğini daha açıkça ifade etse, kendini anlatsaydı.

    bakın sezen hanım, ben o lekeyi her iki cihanda da gururla taşıyacağım, bilesiniz. tıpkı 82 anayasasına da, 12 eylül 2010 referandumuna da "hayır" diyebilen babam gibi.

    önemli edit: gelen uyarılar üzerine, sezen aksu "iki cihanda lekeli" sözünü referandumda hayır kullananlar için değil, açılıma karşı çıkanlar için kullanmış. bu hatamdan dolayı herkesten özür dilerim. demek ki benim hatırımda yanlış kalmış.

    o yüzden, yazdıklarımı silmek yerine, şöyle bir ekleme yapayım:

    kendisi referandumda "evet" oyu vererek beni hayal kırıklığına uğratmıştır. doğru karar vermediğini düşünüyorum. ama o kadar.
    "iki cihanda lekeli" sözünü ise açılıma karşı çıkanlar için söylemiştir. bu konuda ise bir fikir beyan edemeyeceğim. zira "açılım"ın ne olduğu, içinde neler olup neler olmadığı konusunda bir bilgim olmadığından, ne "karşı"yım ne de "taraf"ım.
3889 entry daha
hesabın var mı? giriş yap