49 entry daha
  • maçın aslında nasıl geçtiğini anlamanın en güzel yolu, 2. golden sonra kayserisporlu oyuncuların yaklaşık 6-7 dakika boyunca orta alanda inanılmaz bir özgüvenle ve keyifle nasıl top çevirdiğini izlemek...

    kayserili oyuncu hep beraber top çevirirlerken (ki öyle böyle değil), stoch ile girdiği bir ikili mücadelede seyircinin "oley" çekmesine aldırmadan, paslaşmayı bırakıp, stoch ile öyle bir dalgasını geçti ki, o çalımlar anlatılmaz, görmek lazım. stoch neredeyse futbolu bırakmaya karar verecekti.

    zaten o hareketlerden (hareket değil, hareketler) sonra kayseri tribünleri yıkılıyordu coşkudan. stoch ise hala ne olduğunu anlamaya çalışmakla meşguldü.

    ki bu keyifli top çevirme hikayesi, ülkenin en çirkef futbolcusu emre belözoğlu'nun yerde yatan kayserili oyuncunun yüzüne doğru topa abanıp vurmasıyla sona erdi. emre her zamanki gibi kendini fasülyeden sayıp yapılabilecek en rezil hareketi yaptı. malesef sahada yüreği yetmeyen bir hakem vardı ve sadece sarı kartla yırttı. dua etsin, karşısında efendi kayserisporlu oyuncular vardı, yoksa bu hareketi başka bir yerde yapsa, dayak yerdi.

    işte kayserispor sadece galip gelmekle kalmadı, fenerbahçe'yi ezdi, şova yönelik hareketlerle madara edip dalgasını geçti bu maçta.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap