7 entry daha
  • vay anasını ya. nasıl bir memleket oldu arkadaşım burası, valla sinirden ben de dağlara çıkacam ya. bu ne lan?
    ağrınıza mı gitti 9 terörist ölmesi? çiçek toplamaya mı gittiler lan dağa? sen kendi evini korumak için bile mücadele edeceksin de, ordu varlık amacına hizmet etmek için işler yapınca ağrına mı gidecek? vay bu nasıl alçaklık ya? ordu ne işe yarar? miğferlerine de çiçek eksinler, pkklılar da gelsin sulasın, böyle bir barış içinde yuvarlanıp gidelim ha? ordu saldırmasa pkk yerinde duracaktı ha? ordu tahrik etti kışkırttı ha?
    hırsıza suç üstü yasası gibi mübarek. evinin balkonunda görünce birşey yapamayacaksın ya hani hırsıza? ancak evine girmiş de birşeyler çalarken görünce tepki verebileceksiniz davası vardı ya? ona döndürdünüz terörle mücadeleyi anasını satim. onlar orda öylece durursa, sen onların 3 vakte kadar harekete geçip seni öldüreceğini bilsen bile, yanından sakin sükut geçip gideceksin öyle mi? ah ben bir asker olsaydım, ah ben bir yetkili olsaydım..
    ulen bayram bayram cinnet geçirteceksiniz insana. yürüyün gidin.
    az bile eden ordudur. hatta ve hatta dağı taşı bunker buster'la vurması gereken ordudur, bana kalsa terör yuvalarını magmasına kadar oyduracağım işler yaptıracağım ordudur.
    heh, tıklayın şimdi bunker buster neymiş? ağrına gidenlerin götünde patlasın emi busterların tamamı. terör örgütü köpekleri sizi.
    ekleme: pek de sakin durmamışlar zaten. kudurmuşlar yine. "ama olsuuueenn, ordu yine de çiçeek falan vermeliydieeaah"
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap