6 entry daha
  • akp taraftarlarının, kendini çok mütedeyyin, çok dindar olarak gören tutucu, samanyolu, vakit, zaman hedef kitlesindeki insanların bir özelliğini gözler önüne sermiştir.

    ne zaman birisi oruç tutmadığı için, bankta içki içtiği için, ezan vakti kulağında kulaklıkla müzik dinlediği, şortla gezdiği için veya kendi değerlerine aykırı gelen bir şey dolayısıyla dayak yese, şiddete, hakaret maruz kalsa, internetteki yorumlarda hemen "iftiradır", "provakasyondur" "o işin içinde kesin başka bir şey var. kesin tahrik etmiştir. içip içip küfretmiştir polise" (millet manyak ya nesiyle meşhur olduğu malum türk polisine küfredecek) benzeri ifadeler yer alır. şimdi de "kesin komplodur, cehapeliler rahibe gafını kapatmak için böyle yaptılar" "kesin yalandır, zaten bunlar hep yalancı vs." yahu sen değil misin akp'nin, stv'nin böyle böyle iddia edildi, evrim kuramı çürütüldü lakırdılarına hemen inanan, neyse bu ayrı konu.

    ama bak arkadaşım, burada biz bizeyiz. cehapeli teyzeler benim babamın oğlu değil. hak ve özgürlükler bir yana, siyasi partilerin hiçbiri, ne seninkisi ne onlarınkisi umurumda değil. ama itiraf et, içten içe bu olay gerçekse "oh olsun, elleri dert görmesin" demiyor musun? hani tıpkı yolda içki içen çocukları patakladıkları zaman içinde bir sevinç pıtırcığı çıktığı gibi. hani elin evropalı gavuru yavaş yavaş avrupa haritasını hilallerle kaplayan bir flash video hazırladığında "ah ulan keşke böyle işte fethetsek, dünya türk olsa, dünya islam olsa" dediğin gibi? bırak şimdi "yok gerçek değildir" demeyi de içten içe sevindiğini itiraf et. çünkü asıl istediğin şey özgürlükler, haklar, demokrasi falan değil. sen 23 nisanda koltuğa oturan küçük çocuğa denildiği gibi "artık başbakansın, ister asarsın ister kesersin. ister karikatürleri yasaklatırsın, ister islam'a ve ahlaka aykırı internet sitelerini kapattırırsın ister polisinle herkesi ezip geçersin" diyeceğin padişahı arzu ediyorsun.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap