3 entry daha
  • floor jansen'in after forever sonrası yine hemen hemen aynı gothic/karanlık temada devam eden grubudur. şahsen after forever gibi grunt/brutal vokaller kullanmadığı için * * * (sadece bir-iki şarkıda kullandı (bkz: here's my hell)) bayağı güzel bulduğum bir albümle geri geldi. devamında da floor'un kötü bir iş çıkaracağına inanmıyorum ama gönlüm ve kulağım floor'u (kendi yaptığı) daha olumlu, ya da daha farklı bir müzikle görmek istemekte. ama internette rastladığım röportajlarından anladığım kadarıyla gittiği müzikal çizgide gayet memnun olduğunu söylemekte.
    grupla aynı isimdeki ilk albümünde russell allen'le seslendirdiği çok da güzel olan sweet curse diye bir şarkısı da bulunmaktadır, meraklısına tavsiye edilir. aslında an itibarıyla revamp'a grup demek biraz garip olmakta zira floor an itibariyle grubuna kalıcı davulcu, klavyeci, gitarist ve bas gitarist aramaktadır.

    eğer hollanda veya almanya-hollanda sınırına yakın bir bölgede oturuyorsanız, şansınızı bir deneyin derim. şahsen neden şu an hollanda'da yaşamıyorum diye saç baş yolmaktayım. *

    ayrıntılı bilgi (ingilizce ve hollandaca)

    http://www.floorjansen.nl/

    grubun resmi web sitesi için

    http://www.revampmusic.com/band/

    grupla ilgili floor'la yapılan bir röportaj

    http://www.youtube.com/watch?v=g8wfqv24m4g
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap