402 entry daha
  • bu sene bir kaç münferit taraftarı hariç;

    - ne herhangi bir yönetici pozisyonunda olanı
    - ne spor yazarı olanı
    - ne sporcusu
    - ne de tribünde oturanı

    "bu kadroyla bu ligin amına koruz. 30 puan farkla şampiyon oluruz, avrupa ligini de çok rahat kazanırız" falan dememiştir. bir tek kaynak gösterin böyle olduğuna dair.

    ha olsa ne olur?

    hemen önümüzde ortada fol yok yumurta yokken "3 sene üstüste şampiyon olacağız" diyen bir başkan var. bu başkana tepki gösterince "ne yani yarraaam , herif hedef koydu işte, vizyonsuz ezikler, hedef koyamıyorsunuz tabii" gibi bir argümanla karşılaşılmıştı.

    velhasıl, gerek bir takım gs, gerek bir takım fb taraftarları, heralde beşiktaş'ın yaptığı olağandışı transferlerden olacak, kafayı yemiş, devreleri yakmış, "lan bunlar kesin şampiyon olacak" diye bir senaryoyla aklını bozmuş sanıyorum.

    başka bir açıklaması yok zira.

    yok kardeşim yok. beşiktaş kesin şampiyon olur, dublin'e gidip avrupa kupasını kaldırır gelir diyen yok. anlamıyor musun? niye bunun tersini sürekli söyleyen varmış gibi kendini yoruyorsun? "takım iyi top oynuyor, quaresma döktürüyor, cenk diye süper kalecimiz var, guti yıllardır aranan kan, necip diye bir adam yetişiyor".. hepsi bu.

    bu arada liverpool maçı sonrası sanki kendileri o 8 golü atmış gibi "8jk" edebiyatı yapan malların "paok'u tutuyolaeer" şeklinde dillerine pelesenk olmuş taraftardır.

    edit : ha bir de tuttukları takımın elediği çek kupa şampiyonu plzen, finlandiya lig şampiyonu helsinki çok dandik takımlardır, oh yes beybi, çok tırışkadır, evet yeah. paok ise bebek, sanırsın bir galaksi, karpaty ise geçen yılın uefa finalisti, oh bebek, finalisti.
5089 entry daha
hesabın var mı? giriş yap