519 entry daha
  • sona yaklaştıkça, kişisel hırslar uğruna bütün değerlerin hiçe sayıldığı yarışmadır. bir önceki ada konseyinde ihsan, duygusal bir karar verdiğini, yarışmacı psikolojisinde olsaydı rakibi aydın'ı düelloya çıkartacağını, ama böyle bir yol izlemeyeceğini ifade etmişti. ancak aynı ihsan, ödül oyunundan sonra, adada bütün bir gece tek başına, aç kalacağını, korkacağını ve uyuyamayacağını bile bile, merve'yi bırakmaktan çekinmedi. böylece kendisinden nasıl yarışmacı taktiğiyle yarışılacağını öğrenmiş olduk. kendince mantıklı açıklamalar yapmaya çalışsa da, merve'nin neden adada kaldığını anlatamadı ne yazık ki.

    üstelik daha da kötüsü, yemek sırasında üçü ellerinde kahveleri konuşurken, aslında etik dışı bir davranış yaptıklarını söylediler. aydın, mazeret olarak "ama oğuzhan abiyi çok zorladı, ondan" gibi bir şey ileri sürdü. bu durumda anlamış olduk ki, yarışmacı nabza göre şerbet vermeli, sağ gösterip sol vurduğu için bunun bedelini bir şekilde ödemeliydi. merve, düelloda yenilmeyerek bir kez daha kızdırmış bu üçlüyü elbette. şimdi de yaptıklarının cezası olarak adada bir gece geçirmesi makul olandı onlar için. neyse, onlar kendilerini böyle teselli ededursunlar, acun'un cheesecake hamlesi, gecenin en şık hareketiydi. hem merve'nin aç kalacağını varsayan kutsal üçlü ittifakın planı bozuldu, hem de merve doğumgününde yalnız kalmamış oldu, ardından sabah ailesinin görüntülerini izlemesiyle psikolojik açıdan daha da güçlendi.

    ertan'ın daha önce belirttiği gibi, bilek gücüyle yenemedikleri merve'yi, psikolojik olarak çökertmek içindi bütün bunlar. ama ben evdeki hesabın çarşıya uymadığını düşünüyorum. umarım bu akşamki dokunulmazlık oyununu ya da düelloyu merve alır ve türkiye finalinde kendisini görürüz. yoksa malum üçlünün finalde olacağı düşüncesini içime sindiremiyorum...
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap