219 entry daha
  • tamam arkadaşım, madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz, sizi baştan sınav yapsınlar. hatta size kıyak da geçelim. yepyeni 120 soru değil, yoksa "bu seferki sorular zordu, kasıtlı zor hazırlanmıştı" dersiniz. aynı 120 soruyu, yani kpss 2010 sınavında çıkan aynı eğitim bilimleri testini getirip önünüze koysunlar. aynı sınavı baştan çözün. yine 120/120 çıkarıyorsanız gelip alnınızdan öpeceğim.

    şunu şiddetle iddia ediyorum. bu adamlara sorular ve hatta cevap anahtarı bile sınavdan önce servis edilmiş olsa, bir insan 120 tane sorunun 120 tane cevabını hiç ama hiç şaşırmadan melik safi duyar'ın mega hafıza 2000 setiyle çalışmış gibi aklında tutamaz. ya kağıda yazmıştır, ya da hiçbir şey yapmamıştır, testi boş bırakmıştır, içeriden birileri halletmiştir. mümkün değil lan olamaz. mega hafıza 2000 olsa bile olamaz. olur diyorsan buyur elin kolun boş şekilde aynı 120 soruyu aynı sürede aynı sonucu çıkararak çöz. yiyor mu? hodri meydan.

    edit: "niye olamasın, gayet mümkün" diye mesajlar geliyor. hayır olamaz. 50-60 soruda falan belki olur da 120 soruda olamaz. en az 1 yanlış çıkar. iddia ediyorum, olamaz.
758 entry daha
hesabın var mı? giriş yap