1090 entry daha
  • adamla aydın yılmaz tadında sözleşme yenilendi. yenilesek mi yenilemesek mi arasında gittiler geldiler.
    tobias linderoth'u iki buçuk sene besledik, tedavi ettirdik, maaşa bağladık neyin hatrına? ha bana sorarsan etik olarak galatasaray için sakatlanmış bi futbolcuydu, yapılan vefa adına yapıldıysa takdir de ettim ama kewell çok daha fazlasını haketmişken niyeydi o tereddüt? sık sakatlanıyomuş da falan da filan da.. ulan o zaman gökhan zan'ı niye aldık biz? delirtmeyin adamı be!! dünya üzerinde daha sık sakatlanan bi futbolcu var mıydı?

    ulan herif stoper oynuyo, sağda oynuyo, solda oynuyo, forvet oynuyo. ne desen yapıyo ve hakkıyla yapıyo. ali turan'dan sağ bek yaratmaya çalıştığın bi ortamda ki o bölgenin as oyuncusu da sabri sarıoğlu (allahım sen sabır ver), böylesi çok yönlü bi oyuncuyu, böylesi vasıflı bi futbolcuyu, böylesi karakterli bi oyuncuyu, böylesi bi profesyoneli, sekiz yaşından beri galatasaraydaymış gibi takımına bağlı bi insanı oyaladınız durdunuz. tuttunuz formasını lorik cana'ya verdiniz.

    adnancım seneye lorik gider, sen giyersin 19 numarayı, tamam mı bebeğim?
    utandın di mi izlerken?

    aylardır bu hususta biriktirdiğim kinimi 19 ağustos 2010 galatasaray fc karpaty lviv maçında gösterdiği performansla kusuyorum.

    teşekkürler oz büyücüsü. iyi ki varsın.
634 entry daha
hesabın var mı? giriş yap