32 entry daha
  • aramızda hukuk bilen arkadaşların aklıma takılan sorularda bana yardımcı olabileceklerini düşündüğüm yavşaklık.
    tam bir geri zekalı olup da kopya çektiği sınavda 120 net çıkaranlar dışında kopya çekip de anlaşılmasın diye bir kaç eksik soru yapmayı akıl edebilenler olduğunu bir kenara bırakalım, elimizdeki tek dayanak 500 kişinin (oha aq) zor olduğu bilinen bir sınavda tüm soruları yapmış olmaları, yapanlardan ikisinin karı koca olması vs.. vs.. şimdi yamuluyorsam düzeltsinler, "bence burada kesin kopya var" mahkemede bir kanıt olarak öne sürülemez (yani öyle sanıyorum ki sürülemez) e bu kadar ses çıktı, bu adamlar salak olabilir ama onlara bu hizmeti sunanlar o kadar salak değildir, mahkemeye gidilme ihtimaline karşı üşenmeyip soru kitapçıklarını da kanıt teşkil etmemeleri için "karalaya"caklardır. elimizde baştan aşağıya tüm yetkilileri şaibe altında olan bir kurum, bu kurumun yaptığı bir sınav ve şahibeli sonuçları kalıyor ama hiç kanıt yok. diyelim ki satılmamış bir savcı olaya el attı, elinde kanıt olarak ne var? üçün biri?!!
    bir kaç gün içerisinde bu şerefsizler (bu derken kopya çekenleri belirtiyorum üzerine alınan olmasın) dahil binlerce insanın ataması yapılacak mı? yapılacak, bu utanmazlar ellerini kollarını sallaya sallaya bizimle taşşak geçmeye devam edecekler mi ? edecekler o zaman soruyorum baboli ananı siken kadı derdini kime anlatacaksın ?

    ya tamam yukardaki soruyu geçtim şu aklıma gelen hukuki mi onu diyiverin hele yarenler; şimdi biraz internet kullanmayı bilen, az biraz sabrı olan herkes sürekli numarası geçen ama adı bilinmeyen 500 kişinin kim olduğunu öğrenebilir, atamalar da açık yapılıyor, bunların nerelere atandıkları da takip edilebilir, o vakit benim gibi aklı evvel biri çıkar bu kişilerin isimlerini, atandıkları yerleri teker teker ifşa ederse suç mu işlemiş olur? yok yaparız başımıza kalır ondan soruyorum.
949 entry daha
hesabın var mı? giriş yap