99 entry daha
  • fenerbahçe’nin ilgilendiği diğer futbolcu olan asamoah gyan’dan belki daha güçlü değil ancak; oyun zekası, golcülüğü, top sürmesi ve tekniği çok daha iyidir. tabi bu özelliklerinin ortalama seviyede olduğunu da gözardı etmeyelim. yine de güç ve savaşçı ruhunun yanında ortalama olan bu özellikleriyle iyi bir oyuncu denmesi yadsınamaz. sürati ve boyuna rağmen hava hakimiyeti de kabul edilebilir ölçüde iyidir.

    yalnız, fizik gücüne dayalı futbol oynayan bir futbolcunun 31 yaşına gelmiş olması pek iyi sayılmaz. sonuçta robot değiliz. belli bir yaştan sonra gücümüz kaybediyoruz. bu sezon yine de fiziksel oyunundan pek bir şey kaybetmeyeceğini düşünüyorum. ayrıca sistemin en ucunda oynayacak olması da dezavantajı. daha çok 2. forvet veya sol forvet olarak oynar niang. size olarak yetersiz bir adam hedef santrafor için. fizik gücü de bir yere kadar kalır stoperlerin arasında. sırtı dönük futbolu da size’ı sebebiyle iyi oynayamaz.

    her şeye rağmen fenerbahçe’ye katkı sağlayacağı ihtimali az değil. kaliteli bir isim sonuçta. bir şekilde katkısını sağlar. yine de nasıl bir sistemde, hangi mevkide oynayacağını ve göstereceği performansı merak ediyorum.

    http://biliyorumbuoyunu.blogspot.com/…nerbahce.html
525 entry daha
hesabın var mı? giriş yap