511 entry daha
  • spor programları genelde "bugünkü programımızda beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray ve trabzonspor'u ayrıca son şampiyon bursa ve diğer anadolu klüplerini de değerlendireceğiz " şeklinde başlar.

    önce fenerbahçe konuşulur. 2 saat falandır ortalama bi program ilk bir saati fenerbahçeye ayrılır kesinlikle. kalan yarısında ise galatasaray ve beşiktaş konuşulur ama ilk fırsatta "evet bu konu aynı fenerbahçenin orta sahasındaki probleme benziyor. aykut hoca zaten ... " şeklinde fenerbahçeye dönülür.

    hadi tamam, gündem o gün fenerbahçe indekslidir konuş; yani ne bileyim, santrafor açıklanır, çok önemli bi gelişme olur vs konuşun 2 saat program yapın saygı duyarım da hala young boys maçının yorumlarını yapıyosanız, ne bileyim yok santrafor transferi niye gecikmişmiş vs bu konularını bütün yaz konuştunuz be yapmayın hala nesini tartışıyosunuz ki.

    programlarında kapanışları ayrı bi şeydir. ironi mi yapıyolar anlamıyorum bazen. hele bugünki kapanış hakkaten komikti, yaklaşık olarak şöyleydi.

    ercan taner: evet programımızın sonunda doğru yaklaşıyoruz. isterseniz bursaspor ve trabzon'dan bahsedelim bi-iki cümleyle.

    sergen yalçın: trabzonu beğendim şenol hoca geldiğinden beri iyi işler yapıyor 3-0 kazandılar ligde iyi işler yapabilirler. bursa rehavete kapılmış gibi görünüyor.
    ercan taner: mehmet demirkol?
    mehmet demirkol: trabzon bu sene ilk 2'de oynayabilir favorilerden birisi.
    ercan taner: son olarak mustafa doğan'dan da bi değerlendirme alalım?
    mustafa doğan: ben bursa için bu sezonun geçen seneye göre zor olacağını düşünüyorum ama tabi ki şansları var trabzon son maçta iyiydi yeni transfer jaja'yla daha da iyiye doğru...
    ercan taner: mustafa doğan, sergen yalçın, mehmet demirkol... bizle birlikte olduğunuz için teşekkürler. iyi akşamlar

    evet bu yukardaki diyalog 1 dakika civarı sürer ve biter. oysa ki programa anadolu takımlarını da değerlendirme vaatleriyle başlamışlardı. hiç konuşmayın trabzonu bursayı saygı duyarım ama hem programın başında bu takımlar hakkında konuşulacağını söyleyip hem de 2 saat boyunca 3 takımı aynı şeyleri dönüp dolaşıp tekrarlayarak konuşuyosanız; 2 takıma 1 dakika ayırmayın.
3875 entry daha
hesabın var mı? giriş yap