5 entry daha
  • türk takımları için tahminlerimi sıralamak gerekirse (gruplar belli olduktan sonra update edilmiştir):

    galatasaray- aris thessaloniki fc
    fenerbahçe- fc lausanne-sport
    beşiktaş- hjk helsinki
    trabzonspor- celtic fc

    gruplarda ise fenerbahçe ve galatasaray 1. torbadan, beşiktaş 2. torbadan, trabzonspor ise 4. torbadan çekilişe katılır diye düşünüyorum, umarım bu turda elenen olmaz. nitekim galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş görece olarak kendilerinden zayıf rakiplerle mücadele edecekler. trabzonspor'un ise işi biraz şansa kalmış gibi çünkü liverpool, porto, juventus gibi takımlarla eşleşme ihtimali söz konusu.

    edit: baldur, gruplar için der ki; galatasaray'ın 1 olması çok çok zor. şu anda zaten en iyi 12. takım her torbada 12 takım var ama şampiyonlar ligi'nden gelecek 10 takım var.
    edit2: ritu vs asas der ki beşiktaş da gruplara kalması durumunda muhtemelen 3. torbadan katılacaktır.
    edit3: laptu der ki gruplar için galatasaray şu an 13. ancak direkt gruplardan katılacak atl. madrid de devreye girince 14'e düşüyor. şampiyonlar liginden gelecek takımlar da şu an için sürpriz olmazsa galatasaray'ı etkilemiyor. sürprizden kastım ise şampiyon olmayanlar yolundaki seribaşlarının elenmesi. (böyle bakarsak üstümüzden 2 takımın bu turda elenmesi gerek birinci torba için)

    gerçi şöyle bir düşündüm de galatasaray bu kuraya geçen sene 2. torbadan girip 1. torbadan gelen panathinaikos'u tokatlamadı mı? strese gerek yok, işler yetişir.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap