77 entry daha
  • her geçen sene daha da geriye gittiğini üzülerek televizyonlardan ve tribünlerden izliyoruz. maçlara giden, bir dünya para verip evinde maç izleyenlere yazık. 2010-11 sezonunda belli oldu ki büyük ihtimal anamızın ligindeyiz yine.

    fenerbahçe, young boys denen bir takımla deplasmanda 2-2 beraber kalıyor ve mabedi denen yerde gol atamayıp dünya kadar para harcayıp yatırım yaptığı şampiyonlar ligi'ne ön elemede veda ediyor.

    galatasaray cehennem dediği stadında 2-0'dan maçı 2-2'ye getirip uefa avrupa ligi'nde tur şansını zora sokuyor. hatta ve hatta büyük ihtimalle bir galatasaraylı olarak söylemek zor olsa da uefa avrupa ligi şansını kaybediyor.

    beşiktaş plzen diye adını denk gelirse iddaa bülteninde bile zor görülen bir takımla deplasmanda 1-1 berabere kalıyor ve gazeteler "beşiktaş turu araladı" diye başlık atıyor.

    ulan takımlara bak plzen, young boys, ofk beograd. taşak mı geçiyosunuz lan. taraftarın sabrını mı zorluyosunuz. ofk beograd galatasaray'ı elemesi halinde kulüp futbolcularına rekor prim dağıtacakmış, o da 500 euro. evet bildiğin "bin" yok yanında. kişi başı 500 euro. ulan o paraya hiçbiriniz sahaya çıkmazsınız adamlar istemeden sizinle taşak geçiyor, düştüğünüz duruma bakın be.

    hala beşiktaşlılar taraftarıyla övünüyor. liverpool ve tottenham maçlarındaki tribün şovuyla avrupa taraftar ödülü almış, bilmem kaç desibel ses seviyesini aşmış falan. bu mu başarı.

    galatasaraylılar üzerinden 10 sene geçmiş kupalarıyla övünmeye devam ediyor. 10 senede n'aptın başka?

    fenerbahçeliler hala "paramız var istediğimizi alırız" havasında da aldığını oynatamıyosun ki alıp napıcan. bizde şu adamlar oynadı bu adamlar geldi falan filan. geldi de başarı nerde?

    guti, querasma alındı bakalım ne kadar götürecek beşiktaş'ı. del bosque diye dünya devlerini çalıştırmış adamı sabırsızlığın yüzünden resmen kulüpten kovaladın. beğenmediğin o adam ispanya'yı 2010 dünya şampiyonu yaptı.

    luis aragones geldi 1 senede kovuldu. ortega geldi, kaçtı. anelka geldi, kaçtı. bi de kendine bak be hep mi başkası suçlu. aykut kocaman'a da yazık edecekler, rıdvan ve oğuz çetin gibi olmasından korkuyorum sonunun. zico olayını açmak dahi istemiyorum, büyük kayıp.

    geçen sene yere göğe sığdıramadığın haldun üstünel bir şekilde istifa etti ya da ettirildi. frank rijkaard kıçını yırtıyo kaleci diye. yırtmasının sebebini de geçen hafta gördük daha niye almıyosun. dos santos kalsın dedi kılını kıpırdatmadın. iyi bir forvet diyo ortada yine bir şey yok. geçen sene milan baros sakatlanmadan önce ve sakatlandıktan sonra neler çekildi hatırlamıyo musun?

    bu sayılanlar böyle gider. hala bakkal dükkanı işletir gibi kulüp yönetilmeye çalışılıyor. zamana ayak uydurmaya çalışan dükkan sahibi bakkalı genişletiyor market yapıyor, hatta profesyonel yönetici getirtiyor ama süs. yine aynı mantık küçük dükkanını işletir gibi her işe kendi karışıyor.

    bir de her teknik direktör arayışında aynı isimlerin adı geçmiyor mu sanırsın başka teknik adam yok. fatih terim, mircea lucescu kesin geçiyor, dikkat edin.

    bu mantık değişmediği sürece bizim takımlardan bi sikim olmaz, kimse kusura bakmasın...

    (bkz: ya sabır)
2202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap