7 entry daha
  • bu yazının yazılmasına izin veren gazete ne iğrenç bir gazetedir yarabbi. adam 60 yaşında ondan zaten hoşgörü beklemek anlamsız ama ya editörler falan? ne iğrenç yazıdır bu yazı?

    "eşcinselliğe günah derseniz afife kadın ve afif erkekleri aşağılamış olur, onların da potansiyel birer eşcinsel olduklarını söylemiş olursunuz. (sen buna müsaitsin demiş olursunuz.)"

    bu nedir abi? benim bildiğim dünyada insanları insanlıkları ile değerlendirirsin. birisi afifeymiş yok eşcinseller ondan kötüymüş bu ne lan??

    ben bir eşcinsel olarak herkesin herşeyden emin olduğundan daha fazla eminim eşcinsel olduğuma. acaba'lar yok benim hayatımda. doğduğumdan beri eşcinselim ve şu an 21 yaşındayım. ilk ilişkmi 15 yaşımda yaşadım çünkü deliler gibi aşık olmuştum. ondan sonra kimseyle beraber olmadım. 6 sene lan!! ilişki yaşayabileceğim birini bulamadım diye gidip gay barlarda sürtmedim. kadın gibi giyinip insanları baştan çıkarmadım. 6 sene bilfiil kimseyle birlikte olmadım. ne oldu peki?? bir adam çıkıp tespitler sanki ilhamla geliyormuş gibi eşcinsellik günahtan da ötedir dedi. eşcinselliğe sadece günah demek namuslu insanlara hakaret olurmuş. ben 6 sene kimseyle birlikte olmadan yaşayıp giderken orda burda kız siken erkekler, bar çıkışı kendini tanımadığı adamların evinde bulan hanımkızlarımız benden daha masum ve daha günahsiz oldular. ben birisine aşık olup onla birlikte olursam, ondan daha fazla günahkar olurmuşum. tey allam.

    taraf gazetesini severdim. ama bu yazı liberal bir gazeteye ait olamaz. olsa olsa hükümet yalakası falandır. şimdi mi? en niteliksiz gazetedir kanımca.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap