3 entry daha
  • eveeet gerçek sol mufteşem taraf, mufteşem yazarlar, mufteşem bir şey bu evet, taraf kikz es olm, yaşasın liberal sol. sen şimdi kalkıp bu tür bir yazıyı amerigan liberal sol gastesinde yayımlat bakalım olacak mı öyle bir şey yekeke yekeke, aferim, adamlar amerigandan da özgürlükçü sol yane. yani o kadar özgürlükçü ki bilmemkaç asırdır bildiğimiz katliamların tekrar ne degzel olacağı yolundaki yazıları şeyediyor oh yea. gerçekten türkiyede sağ kendini çok geliştirdi, çok insancıl oldu, öldürmeden önce uyarır oldu, tenks tu yu taraf end muhafazakar kanat.

    ve sözlerimi bitirirken bir alıntı yapmak istiyorum ki bilinsin ne kadar sapkındır bu yazı

    "insanlar cinayet işleyebilir ama bunların hiçbiri sadist değildir. cinayet, çığırını kabilin açtığı yalnızca bir günah iken sadizm bir anomali, bir fıtrî sapmadır."

    bu düşünce anomalidir. bu düşünce anomaliyi normale dönüşme çabasıdır. sapkınlığı normal kabul etme çabasıdır. sadizm karşılıklı rıza doğrultusunda kimseye zarar vermezken, cinayette karşılıklı rıza yoktur. bu tür düşünen sapkınlar karşılıklı rıza olmadan işlenen cinayeti sadece bir günah olarak görürken, karşılıklı rıza doğrultusunda sadizmi anomali zanneder.

    hastalıklı bir düşünce bu.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap