6 entry daha
  • bir kaç mahalle delikanlısı, ne ve kimler tarafından desteklendiğini tahmin etmesi bile güç değil, kürt bir minibüs şöförünü bir daha buradan geçme diye uyarıyor. neden? çünkü kürt. nerden biliyorum sebebin bu olduğunu? çünkü her olayı ırkçı türkler ve ezilen kürtler temasıyla anlatmaktan zevk alan geçimsizin tekiyim ben. üç beş tane serserinin, kız meselesi ya da yan baktın kavgası olamaz bu olay. ırkçı türkler, köyü yakılıp batıya sürülen -soy ağacını da çıkardık hemen- zavallı kürt minibüs şöförüne kürt olduğu için saldırmış. nokta.

    zaten alacak verecek cinayetleri, yol verme kavgaları, yan baktın arbedeleri, hepsinin altında saldırılan tarafın kürt olması var, saldıran taraf da malumunuz, her daim ırkçı türkler. zaten saldırılan minibüs şöförünün elemanları toplayıp kahve basması, insanları bıçaklamaları gayet normal, çünkü yolunu kesip "burdan geçme" dediler, zaten öncesinde de köyünü yakmışlardı -nerden biliyorsak?-. kahveyi yakıp içeridekilerin hepsini öldürseler yeriydi bence. insaflılarmış ki beş kişiyi bıçaklamakla yetinmişler.

    aferin canlarım, devam edin böyle, duyumlar üzerinden atıp tutun, konuyu gidin yakılan köylere falan bağlayın, kendi ırkçılığınızı öyle örtebilirsiniz belki.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap