239 entry daha
  • aslinda son bi kac senedir ortalikta dolanan "soyle baslik istemeyiz" , "boyle entari olmaz olsun" laflari ile hiç bir alakası yoktur.

    adamı donuz yapınca sözlükten silmiyorsun ki. yalnızca sen görmüyorsun. yani eğer sözlüğün "motto"su format dahilinde olan her entryi okumak zorundasın'ı dikte ediyorsa -ki etmiyor- o zaman o bu mottonun sorunu olsa gerek. dam zaten normalde okumayacağı, okumak istemeyeceği yazarların gözükmesini kendisi için engelliyor. bunun, bir kitapçıda ilgili raflara gidip bazı raflara uğramamaktan farkı yok. irc'deki ignore değil, olsa olsa istediğin irc kanalına girip, istediğine girmemek gibi bir olgu bu.

    insanların nasıl istedikleri entryi okuyup okumama hakkı varsa, o kadar donuz kullanma hakkı var. içeriği anlaşılamamış yeniliğe gelen anlamsız boklama bombardımanına tutmadan önce bir bak; bir tek donuz mu eksi++ nın özelliği.

    ssg yapmadıysa sen de yapmamalısın da bambaşkaymış hani. adamın aklına gelemez miymiş. ağanın bokunun üzerine bok olur mu demekten farkı yok bunun. tam aksine neredeyse sekiz dokuz yıldır ufak eklemeler dışında değişmeyen sözlüğe renk kattığını düşünüyorum ben bu eklentinin.

    üstelik de tamamen opsiyonel olduğu için; bu ekelntiyi kurmayanın kuranlara çemkirmesinin bir anlamı da kalmıyor haliyle. sözlük 2000lerin başındaki haliyle kalsın, ssgden başka kimsenin değişikliği olmasın, tüm yazarları görmek istiyorum dersen kurma baştan olsun bitsin. kasmaya gerek yok bu kadar.
673 entry daha
hesabın var mı? giriş yap