125 entry daha
  • ulan guti hakkında yazı yazarken ismini görünce yok artık dedim ama beşiktaş eğer bu fitbolcuyu alırsa, ne olursa olsun, ne şart ve nam altında olursa olsun, muhteşem bir iş yapmış olacak, o kesin.
    herşeyin altına fenerbahçeliyim yazıp duruyorum hep, bunu yazmamın sebebi anelka ortega roberto karlos vb. fitbolcuları takımımda gördüğüm içindir, çünkü bu isimler benim hayatımda çocukluğumda yer etmiş isimlerdir, ve raul, bunların hakikaten ilk 10u içindedir.
    eğer getirebilirlerse -ki sanki gerçekmiş gibi duruyor- turkcell süper liginin benim için bir anlamı olacak artık. guiza'ya üzülerek bakacağım, belki biraz acımayla, hala anelka olm, roberto carlos'un fransa'ya attığı gol diyeceğim, ortega diyeceğim, ya ama abi kezman bile iyidir bence diyeceğim, raul'e bakıp iç geçireceğim, bir beşiktaş maçına gidip forma imzalatmaya çalışacağım.
    uzatmıyorum, eğer bu topraklara gelirse belki de en çok ben mutlu olacağım. uzun zamandır ilk kez turkcell süper ligi maçı izlemekten zevk alacağım inşallah. bitti tamam.
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap