46 entry daha
  • sadece oha diyorum abi, bileti satıp erkenden eve gelip uyumak gibi planlarımı "öylesine" iptal edip gittiğim için şansın bana bazen gülebildiğini anımsadım-gibi bişey oldu, evrene olan inancım arttı bi milim filan, gıcıklık olcak ama radiohead den beri gördüğüm tek adam gibi konserdi galiba, yalnız bi taraftan şarkı söylerken bi taraftan trivia tadında bilgilerle bizi aydınlatmaları çok düşünceli bi hareket olsa da biraz konsantrasyon dağıttı onu söylemem lazım, yazıları okicam diye gözümü kapatıp gerzek gibi sallanamadım doya doya (massive attack ancak gözler kapalı şekilde serbest salınımda dinlendiğinde sindirilen bi gruptur) ve gözümde beyaz ışıklar, kulağımda aşmış sesler, burnumda menşeini bi türlü bulamadığım bi ot kokusu, üstümde iğrenç bir nem tabakası ve ağzımda bira sigara karışımı tok bi tatla bütün duyularımın idmana çıktığı bi konser oldu, duyular bayağı hamlamışlar ki hissetmekten resmen yorgun düştüm, ve o inertia creeps? inertia creeps overdose du.
    suçu ispatlanana kadar tutuklu kalma süresi türkiye'de 7 gün, abd'de sınırsız. youtube: yasak krallık. vuuhuuuu. ve mavi marmara yı da unutmadılar..
    2003'tekinin bu konserin 3 katı güzellikte olduğunu söylüyorlar gerçi ama ben bu kadarını da beklemiyordum. sadece oha diyorum abi.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap