4 entry daha
  • hayır diyecek olanı da, boykota katılanı da, siktirin la diyerek boykotu dahi sallamayanı da kıyasıya eleştiren, ergenekoncuların kayığına binmekle suçlamaktan tut, hayata dönüş katliamının ardındakileri kollamaya kadar uzanan absürd bir yelpazeden yerim yerim yeren aslanlar gibi askeri vesayet karşıtı. biz bilmiyoruz çünkü yok ergenekon, yok balyoz diye diye dimağlarımızın içine tükürürken asıl katillere hiç dokunmayanların vesayeti kaldırmak gibi bir dertleri olmadığını. yök'ü kaldıracaam vaadiyle gelip ele geçirdikten sonra aha bu paketle yök'e daha da fazla yetki verenin kim olduğunu anlamıyoruz, taşak geçer gibi toplu sözleşme hakkı tanırken grevin adını bile anmayanların özgürlükçülüğünü hıyar yer gibi yiyoruz. 14. madde, 66. madde mermer gibi yerinde dururken vesayet kaldıracaaz, parti kapatmayı zorlaştıracaaz vaazlarıyla uyumaya meraklıyız, bi bu evetçi solcu her boku biliyor, bi bu ölüm mü mokoko mu sorgulamasında sevinçle mokoko mokoko!! diye zıplayan solcu her boktan anlıyor. çok ilerici ya aslan parçası, aklına bile gelmiyor sormak; ulan bunlar paketi neden madde madde oylatmıyor? halkoyu ya. demokrasi işte!! hem de doğrudan.

    eveti, hayırı, boykotu, ıvır zıvırı tartışılır, birbirini de yersin, hedef aynı görülüyorsa zaten tartışmadan,kavgasız gürültüsüz o hedefe varmayı düşünmek bu işin doğasına aykırıdır. ancak kalkıp bu uğurda canını vermiş, ölümü görmüş yine dönmemiş insanlara, ölüm oruçlarında mahvolmuş hayatlara "siz 19 aralık'ın baş aktörlerini savunuyonuz" deme terbiyesizliğini gösterirseniz artık tartışacak bir şey yoktur sizinle. ölüme değil sıtmaya razı edilişini savunurken bu kadar alçalmak kimseye, hele de kendine sol söylemi belirlemiş kimselere yakışmıyor.

    çok akıllısınız ya aslan parçaları, buyurun ali suat ertosun kim tarafından, ne zaman hsyk'ya atandı, ne ara devlet üstün hizmet madalyası aldı, veriliş sebebi neydi, kimler elleriyle takıp alkışladılar anlatın. hani "hayır" diyecekler 19 aralık'ın hükümranlarını kollayacak ya, buyrun açıklayın. öfkeden kudurtursunuz lan adamı.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap