47 entry daha
  • tek maç oynanabiliyor iddaa'da. hem iddaa'cılar hem futbolseverler için son bir analiz yapalım. 23 nisan imiş; (bkz: #18846022).

    hollanda'nın özelliği aklı ve şansı, ispanya'nın ise sistemi ve bireysel özellikleri.
    hollanda'nın en büyük silahı sneijder ve robben. sneijder'in karşısında xabi alonso ve busquets, robben'in karşısında çoğunlukla capdevilla ve bazen iniesta olacak. van persie ise fırsat bulursa puyol'un yorgunluğundan faydalanabilir. ispanya'nın silahı topun öyle çok dolaşması ki, zaten zayıf noktayı geze geze bulması.
    etki edebilecekler; van bommel'in şutları ve duran top etkinliği, iniesta'nın yalnız sağ bek'in üzerine gitmesi, sergio ramos'un hücumları ve sneijder'in fırsat bulması.
    futbol dışı; van brockhorst, van bommel, ramos ve xabi alonso'da gizli veya açık bir agresiflik olabilir.
    oyun tercihleri; her iki takımda kontrollü başlar, ispanya klasik topu dolaştırıp açık bulmaya, hollanda ise fırsat kovalamaya çalışır.
    sonuç; bu oyuncular birbiriyle ilk defa karşılaşmıyor. hollanda topu mecburen çizgiye yakın noktalardan ileri taşıyacak. puyol'un uyumaması lazım, van persie'nin golü var.(bkz: bir anlık gaflet). de jong ve capdevilla'nın sarı kart dakikaları, ramos'a hakemin tavrı kritik. tanrı david villa'yı korusun. hollanda orta sahasının ağırlık merkezinde van bommel olmalı ve birazcık daha önde oynamalı. xavi'nin uzaktan golü olabilir. ilk 65 dakika 1-1 diyorum sonrası belli olmaz. iyi olan kazansın. xaviniesta modeline karşı hücum ederken xavi'yi sağı, iniesta'yı solu savunmak zorunda bırakırsan kazanma ihtimalin olur. başka yolu yok. neyse saçmalamıyım fazla iyi finaller.
262 entry daha
hesabın var mı? giriş yap