5 entry daha
  • "bulduğu iğrenç bir fotoğrafı sırf caps vermek uğruna ekşi sözlüğe taşıyabilecek bir ekşi sözlük yazarı kadar rezalet bir durummuş."

    yine hemen tespit yapıştırılmış, süper. hepimiz her şeyi çok iyi biliyoruz maaşallah. al sana bir de caps(!): "çatır çatır yazıyorum ben ağğbi ekşide, incide yea ehe ehe" inanılmaz insanlarız ya o klavyenin arkasından.

    mevzuya dönersek düpedüz rezillik. hayır hayvanları inanılmaz severim fakat burada bu ayaklara da girmeyeceğim, her gün yüzlercesi ölüyor zaten ne yazık ki... ancak bu nedir? neyin ispatıdır? inci neyi sikiyor kardeşim demezler mi adama? yavaş siksin saçı başı dağılmasın.

    inci kadar kafanıza taş düşsün gerizekalı ergen bebeler. "adam haklı beyler" gibi zaten klişe bi lafın dile getirilmesinden başka hiç bir esprisine gülememiştim zaten, oldum olası.

    edit: söz konusu entry'de faciayı gerçekleştiren ve onun zihniyetindeki bebelerden bahsediyorum. hepsi aynı değil tabi ki farklı insanlar da vardır içlerinde, ama genelleyince durum yukarıda yazdığım gibi görünmekte. inkar edin bakalım ama gördüğümüz üzere inci ana avrat sövüp espri yaptığını zanneden bebelerden geçilmiyor. onun dışında faydalı tek bir hareketlerini de görmedim. canlı yayında "inci siker" demek mi komik? madem "fuck the system" zihniyetindesiniz zenginden çalın fakire verin de eyvallah abi diyelim. amaçsız insanların amaçsız espri anlayışı gibi görünmekte şu an. ve fotoğrafın da bence moderasyon uyarmadıkça kalmasında bir sakınca yok. hele ki başlığı açan arkadaşın bu kadar tepki çekmesini hiç anlayamadım ya neyse.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap