2058 entry daha
  • bu adamı gördükçe üzülüyorum ben. gerçekten, böyle bi içim eziliyor. sanki iyi niyetliymiş, saf bi adammış ve chp'nin yanlış politikalarını o iyi niyetiyle savunduğu için sürekli rezil oluyormuş gibi bi havası var. neyse.
    kemalist ekonomizmin iflas bayrağıdır kendisi. kemalistlerin her konuda "onu bırak işsizliğe bak" veya "hepsi eğitimsizlikten oluyor" diyen, politik dönemeçlerin hiçbirinde elle tutulur hiç ama hiçbir şey söyleyemeyen, alakalı alakasız her konuda yalnızca "işsizlik diz boyu, esnafın hali perişan" vs. diyebilen kanadını temsil etmeye soyunmuştur ve bu politikasız politikanın ne kadar yavan ve işe yaramaz olduğunu kanıtlamak yolunda hızla ilerlemektedir.
    - başörtüsü sorunu?
    - herkes okuyacak! (belki türban takanlar takmaz biz de kurtuluruz)
    - kürt sorunu?
    - yatırım yapalım okul yapalım (belki kürtler kürt olmaktan vazgeçer)

    bu ne la? sanki başörtülüler, okuyabilecekleri okul yokmuş da o yüzden okuyamıyormuş gibi, "herkes okuyacak" diyor adam ahdkjahdk. nası bi kafa bu ya? başörtüsü yasağını ve yarattığı sonuçları görmezden geliyor, kafasını kuma gömüyor, sorunun üzeirnden atlayıp "herkes okusun" diyerek milleti kandırabileceğini sanıyor. bu cümleyi ilk duyduğum andan itibaren biliyordum ben bunun sadece ama sadece "okul yapıcaz, herkese burs vericez" anlamına geldiğini ve bu "herkes"in başörtüsünü çıkarmaya yanaşmayan insanları kesinlikle kapsamadığını. başka ne bekliyoruz ki? chp'lilerin ekonomist kanadının bin yıldır güttüğü mantık budur: insanlara politik konularda hiçbir şey söyleme, sorun yokmuş gibi davran. sadece "iş bulucaz, okul yapıcaz" dersen, çok salak ve cahil oldukları ve politikayla ilgilenmedikleri için, sadece midesine bakan koyun sürüleri olduğu için "halkımız" çok sevinir ve seni destekler. mantık bu. kılıçdaroğlu'ndan bu mantığın dışına çıkabilen herhangi bir şey beklemek salaklıktır.
63529 entry daha
hesabın var mı? giriş yap