• süslü cümlelere gerek yok. şemdinli çatışmasında tsk'nın kürdistan'da savaş için kaldırdığını söylediği uçağın çatışanlara değil sivillere saldırırken bir kız çocuğunun daha canını aldığını öğrendim.

    zahide mihemed mecid.

    savaşı bitirmek için masaya oturmayan basiretsiz bir meclis, savaşıyoruz deyip ülkede sağlık için ayrılan ödeneği katlayarak halkı sömüren ama bu gelir ile görevini bile beceremeyip kafasına göre sivil katleden bir ordu, bütün bunlara gözünü kapayıp devlete biat eden aptal bir halk.

    faşistlerde analoji kabiliyeti zaten yok, savaş bitmesin de ne olursa olsun, üç kuruşluk gururları canlarını yedikleri çocuklara, masum insanlara yetmedi, yetmiyor.

    geçenlerde insanlardan tiksinme katsayım kemalistlerden tiksinme katsayımı nasıl geçer onu tartışıyorduk, olabiliyormuş. ne tsk'nın ne pkk'nin tarafında olmadan savaşın ne kadar boktan bir şey olduğunu anlatmaktan hiç bıkmadık, sözümüzü sakınmadık evet. ama savaş aşığı kan sevicilerin ortaya çıkması için sadece 3-5 karakolun basılması gerektiğini nasıl da unutmuşuz. savaşı ne çok seviyor, şu boktan silahların hiç de sikimizde olmayan kabiliyetlerini çözmek için ne kadar çok zaman harcıyormuşsunuz.

    savaş sadece kürdistan'da olmayacak cümlesinin ne anlama geldiğini daha iyi anlıyorum artık, savaş ayda bir şehit verildiğinde değil, her gün, siz bu bilgisayarın başındayken, hiç durmadan devam ediyor.

    çocuklar ölüyor, ölüyor çocuklar... hem de tanklarla, savaş uçaklarıyla, obüs atışlarıyla. bir hiç uğruna..

    haber için: http://www.firatnews.org/…p?rupel=nuce&nuceid=28351
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap