6 entry daha
  • bir kere genel bir dışlanmışlıkları var bunların. her yerde kilo vermek için türlü türlü yöntemler anlatılırken kilo almak için sadece yi koçum yi yönteminden haberdar bir toplumda barınmak zorundadır. yaşlı teyzeler de acıyarak bakar bu delikanlılara, yavrum hiç ekmek yedirmiyorlar mı sana gibisinden iç yakıcı cümleler sarfederler.

    kadınlar da pek sevmez evet bu tip erkekleri. götü göbeği çıkmış hatun, bu dal gibi yavrucağın yanında soyunmaya utandığından kelli sevişecek hatun bulması da bir o kadar zordur. dal gibi hatun da adeleleriyle göz kamaştıran erkeklere yöneleceğinden burdan da ekmek çıkmaz. bu yüzden zekasıyla ve romantizmle ön plana çıkıp turnayı gözünden vurmak zorundadır. önemli olan iç güzelliği mottosuyla podyumlarda boy gösteren geçiş dönemindeki bayanlar da hedef kitleye dahil edilebilirler.

    basit bir tanım yapıp uzaklaşacağım bu yazıyı, zayıf erkekler için sevişme teknikleri tadında bir yazıya dönüştürdüğüm için de yanaklarım al al oldu. her şey sevişmek değildir gençler, bu dünyada daha önemli şeyler de var. neyse yiyin biraz bu ne böyle? bak biraz yahniden de al, doldur doldur tabağını ya, az bir şey almışsın. iştahlı ye biraz, o ne öyle kaşığın ucuyla alıyorsun?
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap