12 entry daha
  • bence sadece "moda gundemi" yazmali. bugun hurriyet anne-cocuk sayfasinda son derece saygisiz bir yazi yazmis. 4 yasinda bir cocuk annesi olarak kendisine buradan seslenmek istiyorum:
    1. dadilar parayla satinalinabilen koleler degildir.
    2. rahatinizdan tatilde bile vazgecemeyip, yuzme bilmeyen bir kadincagizi sirf rahat etmek adina bir tekneye tikiyorsaniz olabilecek aksilikleri hesap etmeliydiniz.
    3. malesef ki cogunlukla cocugumuzu emanet ettigimiz insanlar bizimle ayni duygu, dusunce seviyesine ve hayat felsefesine sahip degil. eger illaki de boyle birini ariyorsaniz paraciklarinize kiyacaksiniz. kesinlikle emin olun ki bu kisi daha once ailesiyle mavi yolculuga cikmis ve yuzme biliyor oldugundan sizin muhtesem tekne yolculugunuzu berbat etmeyecektir. isin cozumu sizde yani, yeterki paraya kiyiverin.
    4. herhalde cocugunuz sadece bir yumurta ile yapilmis bir tencere corbayi bitirmeyecekti bir ogunde. bir kase corba icindeki yumurtadan bir halt olmazdi. bosu bosuna hem dadinizi demoralize ediyor hem de tatilinizi tatsiz hale getiriyorsunuz.
    5. evet haklisiniz herkes gorevini 4/4'luk yapmali ama yapmayanlarin "kafasini tupsuz bir sekilde havuza gommek" arzunuz gercekten igrenc! sanirim sinirleriniz epeyce yipranmis. bence bir profesyonelden yardim alin.. aksi takdirde 2 ayda bir dadi degistiren ve cocugunuzu mutsuz eden bir anne olacaksiniz.
    6. yukarida anlattiklarimi gercekten dikkate alin, ise yarayacagini garanti ediyorum.
    7. yine de iyi tatiller
389 entry daha
hesabın var mı? giriş yap