5152 entry daha
  • ciddi kendini ifade sorunları ve açmazları var. üstelik 10 yıl sonra bile hala "meşruiyet" ve "kendini anlatma" peşinde. avukatları kalkındıracağına o parayı ciddi bir halkla ilişkiler şirketine harcasa 10 kere çözülürdü bu sorun.

    avukat ne lan? hakaret gibi bir kelime. aramızda tatsızlık olan birisi çözmek için bana avukat gönderse kapıdan kovarım samimiyetsizlikten. o kadar net. hayatınızda "ah ne güzel bana avukat göndermiş" diyen bir tane adam duydunuz mu? kim sever ki bir avukatla muhattap olmayı? avukatlar sorun çözmez, çıkar korur sadece. sözlüğün derdi kendini anlatmak mı çıkarlarını korumak mı? üstelik sözlüğün avukatında sahibinde olan muzipliğin, sevimliliğin, karşısındakini üzmeden derdini anlatabilmenin binde biri yok. sözlüğün tarzını da zerre temsil edemeyen bir adam üstelik.

    onun yerine tut bir tane halkla ilişkiler firması, sözlüğü tanıtan dökümanlar hazırlat, yaptığın hukuki mücadelelerin basında yer almasını sağla, dahil olduğun yardım organizasyonlarının bir kaç haberini çıkart, bir kaç tane kafası sözlüğü anlayacak kadar çalışan ünlüyü zirvelere getirt, basın açıklaması yayınlat. 26 bin tane kim olduğunu bile bilmediğin adamın avukatlığı için kendini paralayacağına tüzel kişiliğine yatırım yap. imajını güçlendir. iyi bir firmaya gidersen onlar sana 40 tane daha alternatif çıkarırlar.

    meşruiyet böyle kazanılır. sağa sola hakaret dolu tekzipler gönderip her takıştığına sözlükte fanboyları saldırtarak değil.
23074 entry daha
hesabın var mı? giriş yap